Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Kitap Okuma Yarışması"nın Ocak ayı birincileri belli oldu.

22.02.2024 38

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen kitap okuma yarışmasında Aralık ayı ödül sahipleri belli oldu. Değerlendirme sonucuna göre ayın birincisi 9. sınıf öğrencimize hediye çeki takdim edildi. İkinci ve üçüncü olan öğrencilerimize küçük hediyeler verildi.

Emek veren öğretmenlerimize, katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Etkinliğimizde Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından her ay için 1 kitap belirlenmiştir. Gönüllü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz verilen süreç içerisinde kitabı okuduktan sonra her ay sonu yapılacak olan sınavın sonucuna göre birinciliği kazanacaktır. Yarışma ile ilgili daha fazla bilgiye okulumuzun web sitesinde duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.

22-02-202422-02-202422-02-2024